Print & Offline design.
A részletekre fordított figyelemmel készítünk szép termékeket.

Készítünk könyveket, művészeti albumokat, katalógusokat, magazint, éves jelentést, kiállítási arculatot, plakátokat, promóciós nyomtatványokat, csomagolásokat.

A branding nyomtatott kommunikációs tervezése során a magas minőség és a hatékonyság (költség, idő) szempontjait tartjuk szem előtt. Mindezt teljeskörű nyomdai szolgáltatással és nyomdai ügyintézéssel tudjuk garantálni.

Print csomagok

Munkáink

A Buildecon elemző és kutató cég gondozásában jelenik meg évente két alkalommal ez az építőipari trendeket bemutató jelentés. Szeretünk dizájnhoz értő ügyfélnek dolgozni, ami a végeredményen is meglátszik.

EECFA Report

Az Epl kiadó könyvsorozatának arculatát évekig gondoztuk. Az elkészült könyvek igazi műhelymunka eredményei.

EPL kiadó könyvei

A közel-keleti írok munkásságát bemutató könyvsorozat minden egyes darabját nagy odafigyeléssel terveztük. Az egyes könyvek tartalmának vizuális metaforáit kerestük és azokat absztrakt módon mutattuk be.

A bűn — A Nílus deltája

Könyvborítókat terveztünk a HVG Könyvek kiadónak. A Blogvilág című kötet a közlés médiájának változását elemezi. Borítóján a nyomatott és digitális médium interferenciáját képeztük le.

HVG könyvek / Blogvilág

Informa – az Alu-Style designbútorgyártó cég magasra pozícionált brandje. Egy úri szabóság : kifinomult tipográfia, prégelt arany gerinc, formalakk szabásvonalak. Végig kísértük a teljes gyártási folyamatot.

Informa Collection

Sió fotóit nagyon szeretjük: kontrasztok, fény-árnyék erőtér. Modernista tipográfia, végletekig feszített szerkesztés. Egyértelmű és rejtett.

Árnyékváros / Sióréti Gábor

10 évig feleltünk a WAMP vizuális arculatáért: kiadványok, nyomtatott és digitális megjelenések, kiállításarculatok. A Spájz a WAMP gasztronómiai tematikájú albrandje, alternatív arculattal.

WAMP / Spájz

Közel 15 éve dolgozunk a Szépművészeti Múzeumnak. Terveztünk művészeti bulletint, kiállítási katalógust, albumokat. Legutóbb a Michelangelo és Leonardo kiállítások katalógusait készítettük el.

Szépművészeti Múzeum / Leonardo

Tamás különleges odafigyeléssel készíti mézeit. Közösen laboráltunk, logót és arculatot adtunk, csomagolásterveket készítettünk.

Brunner méhészet

Ritkán adatik — így igazi csemege —, amikor esküvői meghívót tervezhetünk. Panna és Ádám vegyészek. Jó volt támogatni a köztük létre jövő erős kovalens kötést.

Panna & Ádám

Több mint 15 éve dolgozunk együtt civil szervezetekkel. Az Energiaklubnak terveztünk kampányarculatot, kiadványokat, weboldalakat, illusztrációkat és infografikákat.

Energiaklub / infografika

Partnerségben állunk oktatási intézményekkel. Egyetemeknek, alapítványi fenntartású középiskoláknak, magánóvodának támogattuk és támogatjuk a kommunikációját.

Eduweb / infografika

Környezettudatosságra nevelés témában készítettünk egyedi kiadványillusztrációkat.

Kiadványillusztrációk

Készítünk illusztrációkat kiadványokhoz kézzel és számítógéppel egyaránt.

Illusztrációk

További szolgáltatásaink

cég&levelezés H-2094 Nagykovácsi, Erdőalja út 4.

stúdió 1126 Budapest, Kiss János alt. út 26.

email farm@farm.co.hu

telefon +36 30 970 9586