Branding & Design.
Segítünk, hogy az ötletek koncepcióvá és arculattá alakuljanak.

Brandek építésében, alakításában veszünk részt. Tanácsokat és vizuális válaszokat adunk, technológiai kihívásokra találunk megoldásokat, kommunikációs kampányokat valósítunk meg.

A brandépítés során segítünk a szervezeti identitás és a célcsoportok meghatározásában, majd kidolgozzuk az arculati eszközöket a kommunikációs stratégiát követve. Építünk arculatot, teljes arculati rendszereket, vagy a már meglévő arculatot frissítjük és gondozzuk tovább online és offline térben egyaránt.


Branding csomagok

Munkáink

A San Francisco-i bázisú szoftverfejlesztő cég arculatát terveztük. A logó játékossága oldja a monster szó jelentését, így az barátságossá, közvetlenné válik.

Monster Code

WAX Klub sí-, és snowboard iskola korábbi arculatát teljesen megújítottuk. Logót és karakteres arculatot adtunk neki, weboldalt terveztünk és fejlesztettünk.

WAX Klub

A Budapesten működő magánóvoda alapításánál is jelen voltunk, nyomtatott és online arculatát is szerethetőre formáltuk, és mind a mai napig gondozzuk.

Babolygó Óvoda

A kedvenc kávézónk arculatát is mi terveztük. Mi is igyekeztünk megfelelni az helyet meghatározó magas minőségnek. Mind a mai napig nagyon büszkék vagyunk Tiborra, hogy ilyen kiváló helyet üzemeltet.

Espresso Embassy

Az ipari víztisztító termék klasszikus arculatot kapott.

Varion

Külföldieknek szervezett bortúrák a Káli-medencében a rejtett helyi értékek feltárásával. Logót, arculatot terveztünk és valósítottuk meg a nyomtatott és online térben.

Hidden Hungary

Az AluStyle designbútorgyártó cég arculatát több, mint 15 éve gondozzuk. Az innovatív cég számtalan projekt- és termékarculatát terveztük.

AluStyle / Albatros

Civil szervezetek vizuális kommunikációját támogatjuk lassan 20 éve. Számtalan logotípia, embléma, arculat, illusztráció, kiállításstand-terv, kiadvány, weboldal, online megjelenés került ki kezeink alól.

Ökoszolgálat

A Zwack Zrt. felkérésére együtt dolgoztunk forma- és ruhatervezőkkel. A feladat a brand frissítése és fiatalosítása volt. Indirekt kommunikációs kísérleteink nagyon izgalmas eredményeket hoztak.

Zwack Unicum

A Telenor felkérésére egy termékdesign-fejlesztőcsapat tagjaként grafikákat készítettünk, és új és rendhagyó merchandise termékeket hoztunk létre.

Telenor

Teljes kampányarculatot készítettünk az összes létező médiumra. Arculattervezés, kiadványok, weboldal és rengeteg csodás piktogram.

Küszöbön a felújítás

Az Energiaklub energiahatékonysági kampányának teljes kommunikációs arculatát elkészítettük: logó, kiadvány, illusztrációk, weboldal, online és offline hirdetések, standarculat.

Lakcímke

Az EU által támogatott kommunikációs projekt a klímaváltozás hatásaink enyhítésére, illetve az okok megszüntetésére. A teljes arculat tervezése és megvalósítása a feladatunk online és offline térben.

OnePointFiveDegree Lifestyles

Ez a többéves, az EU által támogatott projekt lehetőséget biztosított háztartásoknak, hogy felmérjék, hogyan tudják a környezetei terhelésüket enyhíteni. A teljes arculat tervezése és megvalósítása volt a feladatunk online és offline térben.

Energise

További szolgáltatásaink

cég&levelezés H-2094 Nagykovácsi, Erdőalja út 4.

stúdió 1126 Budapest, Kiss János alt. út 26.

email farm@farm.co.hu

telefon +36 30 970 9586