Mi vagyunk a Farm.
A hosszú távú partnerségben hiszünk.

A Farmot 2005-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy önálló és kreatív területet hozzunk létre azok számára, akiknek a tervezés és programozás nem csupán elvégzendő feladat, sokkal inkább alkotói folyamat.

Szakmai elhivatottságunk, az egymásba vetett bizalom, valamint (a társadalom és a vizuális) környezetünk iránt érzett felelősség összekovácsolt minket.

Az évek során számtalan vállalkozás, cég, civil- és szakmai szervezet, kulturális és oktatási intézmény bízott meg bennünk, hogy identitásukat, megjelenésüket és mondanivalójukat építsük vagy gondozzuk nyomtatott anyagokon és az online térben.

Tagok

Farm-alapító. Hozzá tartozik a projektmenedzsment, és ő tartja az ügyfelekkel a kapcsolatot. Mivel nem ismer lehetetlent, minden helyzetre talál megoldást. Jövőképekben és közösségekben gondolkodik, és nagy hangsúlyt fektet a korrekt és tiszta együttműködésre. Lehet rá számítani! Egy csodás kislányt nevel.

Szabó Anita

Farm-alapító, a stúdió vezető tervezője. A tipográfia szerelmese. Kedvenc szavai: koncepció, identitás, hitelesség. Szereti, ha a látvány szabad teret ad a befogadó elméjének. Grafikai eszközökben mindig az egyszerű megoldásokra törekszik. Három lánya és 'n' számú kutyája van. Naponta eteti a madarakat. Kedvenc énekesnője Méhes Marietta.

Ligetfalvi Zsolt

Esztétikus, jól használható weboldalakat tervez. Szeret új technológiákkal kísérletezni. Ez pillanatnyilag a reszponzív webdesign, így egy egységes terv mobilokon, tableteken és asztali számítógépeken is jól fog mutatni. Hobbija a fotózás, leginkább biciklivel közlekedik és Apple-rajongó. Két kislányt nevel.

Váradi András

Már közel húsz éve foglalkozik Drupal programozással. Ezt is, mint mindent az életben autodidakta módon tanulta meg. A szabad szoftver, a nyílt technológiák és szabványok híve. Szeret pontosan fogalmazni és a dolgok mélyére ásni, azokat teljesen átlátni.

Haltenberger Karol

Könyvborító tervezéssel kezdte, azóta foglalkozott többek között vállalati arculattal, webtervezéssel, UX fejlesztéssel. A design funkcionális része, az a bizonyos plusz érdekli, ami segíti a befogadást, értelmezést. Szeret maga vagy a szél által hajtott eszközökön suhanni és az egyszerű dolgokat kedveli.

Tóth Norbert

A kutyák a Farm történetének szerves részei. Eliot volt az első kutya az életünkben, 16 évig dolgozott velünk. Az utóbbi években projekt alapon csatlakoznak hozzánk — Kamilla és Lujzi, vagy éppen Darwin.

Kutyák

cég&levelezés H-2094 Nagykovácsi, Erdőalja út 4.

stúdió 1126 Budapest, Kiss János alt. út 26.

email farm@farm.co.hu

telefon +36 30 970 9586