Web & Online megjelenés.
A projekt kreatív és technológiai kihívásaira is megoldást kínálunk.

Készítünk céges bemutatkozó oldalakat, non-profit oldalakat, adománygyűjtő oldalt, webshopot, online magazint, termékbemutató oldalt, portfólió oldalt, online foglalási és pályázati rendszert.

Támogatjuk brandek online kommunikációját, jelenlétét. Tervezünk és megvalósítunk teljes webarculati rendszereket, micrositeot, social media megjelenést (posztok támogatása, cover photo), hírlevelet, bannert és információs képernyőt.

Jól használható, gyors megoldásokat keresünk. Az oldalak építésénél figyelembe vesszük a felhasználói élményt (UX), a technológia adta lehetőségeket, és a keresőoptimalizálás szempontjait (SEO). Kizárólag ügyfeleink számára fenntartott SSD-alapú szerveren villámgyors webtárhelyet biztosítunk.

Web csomagok

Munkáink

A WAMP kommunikációját szinte a kezdetektől támogattuk: kialakítottuk grafikai és webarculatát, online foglalási rendszert készítettünk, webfejlesztését a mai napig visszük.

WAMP

2010 óta készítjük a Budapest Design Week programsorozatot kiszolgáló rendszert. Idén is nagyszerű webdesignerekkel (Bárdy Anna & Katyi Ádám) dolgoztunk együtt.

Budapest Design Week

Az első lépesektől ott voltunk a Paulinyi & Partners Zrt. új weboldalának elkészítésénél. A Hidden Characters által tervezett webarculatot illesztettük a Craft alá.

Paulinyi & Partners

A Finta és Társai Építész Stúdiónak 2009-ben készítettünk egy Drupal tartalomkezelőn futó rendszert. A webdesigner Baráth Dávid volt.

Finta

A Cirko egyike azon magyar intézményeknek, melynek megkeresése megtiszteltetés volt. A Cirko Filmnek teljeskörű szolgáltatást nyújtottunk: webtervezés, webarculat, site build, Craft tartalomkezelő rendszer.

CirkoFilm

A Filmservice reklámot és televíziós tartalmat gyártó ügynökség. Teljeskörű szolgáltatást nyújtottunk a nulláról indulva: webtervezés, webarculat, site build, Craft tartalomkezelő rendszer.

Filmservice

Az Energiaklubbal 2008-ban kezdődött a kapcsolatunk, mely lehetőséget adott számunkra, hogy tapasztalatunkkal támogassuk kampányaikat és projektjeiket.

Energiaklub

Vannak munkák, amiket szeretünk, vannak, amiket elvégzünk, és van, ami felelősség, ami segít az identitásunk megtartásában. Köszönjük a TASZ munkáját!

TASZ

A Multilingual Kids volt az egyik első Squarespace oldalunk. Rita nagyszerű szakember, ha kérdésetek van a gyermekkori többnyelvűségről, keressétek bizalommal.

Multilingual Kids

A MarketingMenedzser oldalt Irén felkérésre készítettük, akivel korábban már dolgoztunk együtt. Ez az oldal is a Squarespace sablonjaival készült, így nagyon hatékony munka volt.

Marketing Menedzser

A Millenárisnak webarculatot készítettünk, amit aztán egy külsős fejlesztő dolgozott fel.

Millenáris

A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál weboldala volt az egyik első reszponzív fejlesztésünk, ahol a webarculatot és a site build-et is mi csináltuk.

Café Budapest

A Ribislinek 2012-ben készítettük ezt az oldalt, ami már akkor is Drupálon futott. A teljes web kialakítása mellett a kommunikációs arculatot is vittük.

Ribisli

A Liget Növénydekorációnak megterveztük a teljes arculatát és webarculatát, majd Drupal CMS került mögé.

Liget

Amikor a CEU-nak 2007-ben elkezdtünk dolgozni, csak egy izgalmas munkaterület volt számunkra. Azóta tudjuk, hogy bizonyos munkák segítenek az értékeink megerősítésében.

CEU EMBA

Az Ökotárs pályázati értékelő rendszerét Drupálban fejlesztettük, majd éveken keresztül támogattuk. Izgalmas munka volt, ami bővelkedett fordulatokban.

Norvég Civil Alap

WAX Klub sí-, és snowboard iskolának friss, dinamikus logót, arculatot adtunk. Megterveztük a weboldalt, amit Wordpress motorra ültettünk.

WAX Klub

A Mobile+ Charger egy rendezvényekre, fesztiválokra célzott mobiltöltőállomás marketing oldala. Teljes egészében mi készítettük ezt a reszponzív oldalt.

Mobile Charger

Baráth Dáviddal közösen készítettük a Vitéz Kürtős weboldalát, mely az Az Év Honlapja díjat kapta 2021-ben.

Vitéz kürtőskalács

A Villa Bagatelle oldala egy újabb Baráth Dávid design, melyet az általa megkövetelt precizitással készítettünk el.

Villa Bagatelle

A 12. kerületi Családsegítő és Gyermekjóléti Központ weboldala szintén Squarespace sablonjaival készült, melyet az igényeknek megfelelően tettünk egyedivé.

12. kerületi Családsegítő

Seres Tamás gazdag portfólióját bemutató oldalt Czakó Zsolt koncepciója és művészeti vezetésével készítettük.

ModernFilmArt

A CEU felkérésre terveztük és fejlesztettük ezt a podcast gyűjtőhelyet, ahova a tartalmat a CEU oktatói, hallgatói és munkatársai készítik és töltik fel.

CEU Podcast Library

Webes arculatot terveztünk és weboldalt fejlesztettünk a CEU 'ePhD' programjához.

CEU ePhD

További szolgáltatásaink

cég&levelezés H-2094 Nagykovácsi, Erdőalja út 4.

stúdió 1126 Budapest, Kiss János alt. út 26.

email farm@farm.co.hu

telefon +36 30 970 9586